Hemsida för företag

UI/UX Webbdesign & Utveckling 

Strategi

Att förstå hur ditt företag fungerar i grund och botten är det vi utgår ifrån när vi skapar din hemsida. Vi vill inte att du ska förlora de 47% av kunderna som bara väntar två sekunder på att en webbplats ska laddas innan de går vidare. 

Genom att förstå dina mål kan vi göra marknadsundersökningar och analysera din marknad. Vår undersökning avgör grunden för vår webbdesign, utveckling, marknadsföring och SEO. Alla steg genomförs med noggrann förberedelse.

Platform

Vi tar metoden som passar bäst, oavsett om det här är programvara med öppen källkod (som WordPress och Magento) eller skräddarsydda mjukvarulösningar som bygger på branschledande ramar (Symfony och Codeignitor) som passar ditt företag.

Responsiv design

Vi garanterar att din webbplats fungerar över en rad populära enheter. Oavsett om du behov av avancerade funktioner på surfplattor eller mobil har vi kunskapen för att få det att hända.

Mjukvaro lösningar

Vi skapar intuitiva programvarulösningar för företag. Detta hjälper till att effektivisera, förbättra och konvertera över en rad webbaserade applikationer, såsom: e-handel, bokningssystem, hanteringsverktyg, CRM eller ERP-system.

Testing

Vi ser till att din responsiva webbplats är i full fungerande skick med omfattande tester. Varje aspekt av designen kommer att testas för att garantera en helt fungerande webbplats.

Vi är fullstack webbyrå.

Kontakta oss

Vi är fullstack webbyrå. Kontakta oss mer än gärna kring digital marknadsföring, webbutveckling och

design för gratis konsultation.