E-post marknadsföring

E-postmarknadsföring har blivit mycket mer än en bit konversationsinnehåll som slutar gå vilse i mottagarnas inkorgar. Även en enkel välkomstmail kan öka intäkterna med rätt strategi, system och lite kreativitet. 

Kostnadseffektiv marknadsföring.

E-post marknadsföring är en viktig kanal i alla digitala marknadsföringsmixer,              e-postmarknadsföring är inte bara snabbt, billigt och mycket lönsamt utan också ett bra varumärkesbyggande verktyg. E-post uppmuntrar prenumeranter att återvända till din webbplats och få feedback om ditt innehåll regelbundet.

Digital Marketing Association föreslår att 66% av kunderna köper i resultat av ett e-post utskick. En McKinsey-rapport visar att e-post är 40 gånger effektivare än Facebook och Twitter tillsammans på att nå nya kunder.

Responsiv design.

Vi designar iögonfallande e-postmarknadsföringskampanjer.

Telefoner, surfplattor, datorer och olika e-post klienter läser av meddelanden olika. Det är super viktigt med responsiv design där slutprodukten fungerar felfritt på alla klienter och enheter. Bra användar upplevelse ligger i prioritet.

Låt oss ta hand om att skapa meddelanden som är anpassade för specifika målgrupper och levererar högsta svarsfrekvens. B2B eller B2C anpassade  e-postmarknadsföringskampanjer som ger fantastiska resultat.

CRM Integration

Vi kan integrera vilken CRM-plattform som helst  och anpassa analys av innehåll. 

HTML Kodning

Vi skapar responsiva e-postmallar som är testade på olika enheter. Vilket säkerställa att dina kunder alltid har en positiv användarupplevelse.

Asset 35
Automatisering

E-postautomation kan fungera medan du sover. Ge prenumeranter rätt innehåll vid rätt tidpunkt.

Skräddarsydda samarbeten.

Varje kund har potential att ta olika rutter för att konvertera. Det är vårt jobb att rikta in dem åt rätt håll för att få de mest värdefulla konverteringarna att hända. 

E-postmarknadsföring går hand i hand med andra digitala marknadsföringstjänster som SEO, SEM, Content Marketing och mer, så varför inte arbeta med oss för att se hur en skräddarsydd digital strategi kan fungera för ditt företag?

Vi är fullstack webbyrå.

Kontakta oss

Kontakta oss mer än gärna kring digital marknadsföring, webbutveckling och

design för gratis konsultation.